Blog

Een zeer productieve "relatiedag" 2021 Direct ICT

Donderdagochtend reed ik gemoedelijk en geheel relaxed na een paar dagen vakantie in de Vogezen richting Lelystad, ik was uitgenodigd door Gert-Jan van Direct ICT om gezellig met hun de dag door te brengen op een zeilschip, dat naar mijn mening meer een piraatachtige ve.. Continue

Een zeer productieve ‘’relatie’’dag 2021 Direct ICT
Category icon
Category
Business Applications

published icon
Published on
author icon
Written by
Chris Romeijn

Donderdagochtend reed ik gemoedelijk en geheel relaxed na een paar dagen vakantie in de Vogezen richting Lelystad, ik was uitgenodigd door Gert-Jan van Direct ICT om gezellig met hun de dag door te brengen op een zeilschip, dat naar mijn mening meer een piraatachtige verschijning had. De insteek was geheel duidelijk, lekker genieten en dit samen met hun relaties. Vooral het stukje genieten kan ik als de beste, een taak dat op mijn lijf geschreven staat!

 

Bootje varen

Deze “relatie” dag was voor mij een eerste mooie zakelijke gelegenheid, om na al dat thuis werken eindelijk weer eens naar “buiten” te mogen, en een reden om niet te werken.

 

Bootje varen

 

Bij aankomst keek ik mijn ogen uit. Ik mocht die dag vertoeven op een unieke verschijning: een oude walvisjager, omgebouwd met veel creativiteit, tot een zeilschip. Ik werd gezellig onthaald door het Direct ICT team. Korte voorstelronde, kaartje om de nek en uiteraard een van de redenen van mijn komst: een lekker stuk taart met koffie om de tocht mogelijk te beginnen.

 

Pirates of the IT

Tijdens het verlaten van de haven werd ons de geschiedenis van het schip uitbundig verteld, het schijnt toch niet het schip van Jack Sparrow te zijn. Goed kan gebeuren! Daarnaast mochten we ook helpen met de zeilen hijsen, uiteraard heb ik het zeil hijsen even geskipt, ik had een veel belangrijker doel voor ogen, namelijk om op de uitkijk te staan voor eventuele ijsbergen. Met ijsbergen refereer ik natuurlijk naar de ijsblokjes in mijn glas die voor de nodige verkoeling zorgde. U dacht toch niet dat ik naar boven zou klimmen en in een veel te kleine kraaiennest op de uitkijk zou staan? HA! Ik zat lekker te genieten van de zon boven het markermeer terwijl het schip gereed werd gemaakt om uit te varen. Na ongeveer 30 minuten zeilen werd het schip stil gelegd, en terwijl er op het dek even een korte speech gehouden werd door Direct ICT, en ik de laatste versnapering naar binnen werkten, kwam er ondertussen in de verte een speedboot aanklappen over het water. Ik kreeg het heel even warm en dacht dat het schip gekaapt zou worden door piraten. Gelukkig was dat niet het geval en hoefde ik ook niet als gijzelaar te dienen. Als afronding van de speech werden we uitgenodigd om allemaal even op walvissen te gaan jagen met 80km/u, althans dat is waar ik van uitging. Al met al een erg leuke afwisseling voor op de dag en een goede manier om al het harde werken van vandaag af te sluiten.

 

Pirates of the IT

 

You got ribs?

Naast alle leuke dingen had Direct ICT ook een tweetal interessante sessies gepland om de genodigde meer inzicht te kunnen geven in wat er op dit moment allemaal speelt op het gebied van security en marketing. Zelfs ik heb weer het nodige interessante mogen opsteken tijdens deze sessies (en dat heb ik niet vaak).

 

You got ribs?

 

En zo schoot dit vaargenot richting de BBQ, “meanwhile” heb ik een aantal genodigde gesproken, over wat Ingram Micro doet op het gebied van Dynamics en Powerapps, van de visvrucht distribiteur tot aan de man die rook ontmoedig cursussen geeft, uiteindelijk ben ik blijven hangen bij de jeugd arbeidsintegrators, een zeer leuk gemêleerd gezelschap mag ik wel zeggen.   

  BBQ

Toen kwam het moment waar ik op wachtte en die mijn meerwaarde van deze dag zou gaan uitlichten, dit was mijn moment om te shinen! Het was tijd voor de “BBQ!” we werden allemaal (‘’corona proof”) via het voordek naar het benedendek geloodst en binnen na een zeer goede “pitstop” liepen we met een goed gevuld bordje (lees schaal) via het achterdek weer de zon tegemoet. De “BBQ” was voltreffelijk en ik moet eerlijk toegeven dat een “BBQ” die er fysiek niet is, maar dan wel het vlees al kant en klaar op u ligt te wachten, toch een beter alternatief is. Mijn ervaring is dat u vaak toch nog wat lekkers mis loopt :p

Tijdens mijn laatste gedeelte van onze fijne reis heb ik mij onder de mensen begeven op het achterdek, gezellig even de dag doorgenomen en gekeken naar de zonsondergang.

 

Al met al een zeer geslaagde en productieve dag.

 

Meer weten over Dynamics365?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Dynamics365? Neem dan contact op met ons cloud team via cloud@ingrammicro.nl of +31 (0) 30 246 4085.

Word Cloud Reseller Ga naar de Cloud Marketplace