Blog

Verlengen Office 365 Small en Midsize Business licenties

Op 1 oktober 2014 heeft Microsoft een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de opbouw van Office 365 licenties. De voornaamste daarvan is het verdwijnen van de Small Business, Small Business Premium en Midsize Business licenties. Deze zijn vervangen voor Busines.. Continue


Category
Uncategorized

Published on
Written by
Editor

Op 1 oktober 2014 heeft Microsoft een aantal belangrijke wijzigingen doorgevoerd in de opbouw van Office 365 licenties. De voornaamste daarvan is het verdwijnen van de Small Business, Small Business Premium en Midsize Business licenties. Deze zijn vervangen voor Business, Business Essentials en Business Premium licenties.

Veel bestaande gebruikers maken nog gebruik van Small en Midsize Business licenties. Tot 1 oktober 2015 kunnen deze nog ongewijzigd worden verlengd. Na 1 oktober is het noodzakelijk om de Small en Midsize Business licenties te vervangen door de nieuwe Office 365 licentievormen.

Lees hier hoe de verschillende licenties zich tot elkaar verhouden, en op welke manier u de overstap zo soepel mogelijk kunt laten verlopen.

Heeft u nog vragen over de veranderingen in licenties? Neem contact op met het Ingram Micro Cloud team voor persoonlijk advies.