Blog

SkyKick #1 in onderzoek Office 365 migratie tools

Onderzoeksbureau AMI heeft recent een onafhankelijk onderzoek verricht naar verschillende Office 365 migratietools. SkyKick, verkrijgbaar op Ingram Micro’s Cloud Marketplace, blijkt hieruit met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken. Op basis van de resu.. Continue


Category
Office 365
SaaS
SkyKick

Published on
Written by
Editor

Onderzoeksbureau AMI heeft recent een onafhankelijk onderzoek verricht naar verschillende Office 365 migratietools. SkyKick, verkrijgbaar op Ingram Micro’s Cloud Marketplace, blijkt hieruit met kop en schouders boven de concurrentie uit te steken. Op basis van de resultaten heeft AMI een whitepaper gepubliceerd getiteld Migrating SMB Customers to Office 365: How Channel Partners can Leverage Migration Tools to Win in the Cloud.

Tijdens het onderzoek werden oplossingen van SkyKick, MigrationWiz en Microsoft zelf vergeleken. SkyKick wordt daarin geprezen als:

  • #1 in Migration Project Automation Products
  • #1 in Data Migration Products
  • #1 in Data Quality
  • #1 in Partner Satisfaction
  • #1 in Reducing Partner Risk
  • #1 in Partner Profitability
  • #1 in Support
  • #1 in Overall Satisfaction

Uit het onderzoek blijkt verder dat de migratie van klantdata naar de cloud een bijzonder grote rol speelt in het succes van de IT partner. Onzekerheid over het migratieproces is de nummer twee remmende factor voor het on-boarden van nieuwe MKB klanten. Maar liefst 44% van de respondenten geeft aan dat het migratieproces een belemmerende factor is voor de verkoop van Office 365. Tegelijk blijkt dat 84% van de klanten bereid is om meer cloud services af te nemen, na afloop van een succesvolle migratie.

 

 

Migration Tools   Migration Tools

 

 

 

 

 

 

Deze cijfers bevestigen dat er grote kansen zijn voor resellers in het optimaliseren van het migratieproces. Zowel door onzekerheid weg te nemen in de proces vooraf, als door de klantrelatie te versterken en uit te bouwen door kwaliteit te leveren. Het kiezen van de juiste tools is daarbij doorslaggevend.

Bekijk hier het volledige rapport.

SkyKick is in combinatie met Office 365 verkrijgbaar in de Cloud Marketplace. Neem contact op het met een van onze cloud experts voor meer informatie over SkyKick.